CENTRUL  MATERNAL  TINA'S  HOUSE 

Asociația "Harul Nesfârșit"

Bine  ați  venit  la"  tina's  house"

"Păstrarea familiilor împreună"

despre noi

A fi o mamă bună este una dintre cele mai dificile locuri de muncă din lume, și este aproape imposibil atunci când ești tânără, fără adăpost și/sau fără familie și de aceea a fost creată "Tina's House", să ajute gravide sau mame aflate la prima naștere, să asigure un viitor mai luminos și mai stabil pentru ele și pentru copiii lor, pentru a împărtăși dragostea lui Hristos cu ele, astfel încât să poată trăi la potențialul dat de Dumnezeu.
"Tina's House" este un adăpost privat gratuit cu scopul de a ajuta mamele singure și fetele însărcinate care sunt la risc de a abandona copiii lor și de a împărtăși cu blândețe, dragostea lui Hristos, în timp ce nevoile lor fizice, emoționale, educaționale, medicale și spirituale sunt îndeplinite. Avem 4 dormitoare mari și frumoase în care se pot simți ca acasă, opt mame și copiii lor. O dată ce suntem contactați de o sursă exterioară (doctor, primar, poliție, protecția copilului, alte ONG-uri, spitale, pastori, sau persoane fizice) evaluăm nevoile fiecarei mame (educationale, fizice, psihice, medicale și spirituale) și întocmim un plan de acțiune individualizat pentru fiecare. La fiecare 3 luni vom reevalua fiecare mamă și vom face modificări în planul de acțiune, după cum este nevoie.
Scopul nostru este de a ajuta fiecare mamă pentru a-și atinge obiectivele sale personale, împletite și cu un obiectiv optim de cunoaștere clară a iubirii lui Dumnezeu pentru ele, devenind astfel, suficient de independente. Acest lucru poate însemna școlarizare, pregătire pentru ocupare de locuri de muncă, și/sau reunire cu familia. În timp ce mamele stau la noi, vor participa la ore săptămânale pe diverse teme, cum ar fi: îngrijirea copilului, gospodărie, gătit, curățenie, prim ajutor, sănătate, igienă, grădinărit, auto-apărare, servicii bisericești, și studiu biblic, acestea fiind doar o parte din ele.
Ele vor fi de asemenea implicate în participarea la activitățile de rutină din "Tina's House", ajutând astfel la gătitul diferitelor feluri de mâncare, la curățenie, la spălat, efectuatul temelor. Săptămânal, acestea vor participa de asemenea la consiliere individuală și de grup cu terapeutul centrului. Ne dorim ca în "Tina's House" să fie prezent acel sentiment de a fi parte dintr-o familie iubitoare și grijulie, cu o mulțime de resurse la îndemână.
Membrii personalului "Tina's House" sunt aici pentru a ajuta la motivarea fiecărei mame de a munci din greu spre obținerea independenței. Membrii personalului nostru sunt instruiți și disponibili pentru a ajuta mamele să-și creeze un plan pentru viitorul lor prin ascultare și oferire de consiliere în domeniul psihologic, medical, educațional și de ocupare a forței de muncă.
Aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări?